TIMEGUIDE

TimeGuide-älyoppaalla julkaiset Word-dokumentit nopeasti verkossa. Lisää mukaan animaatioita ja videoita, päivitä tuotetietoja, käyttökokemuksia, käyttäjien kommentteja, jne.

TimeGuide on tiedonkulun ohituskaista. Älyoppaan avulla voit hallita monimutkaisia järjestelmiä, parantaa laatua ja ammattitaitoa sekä tehostaa liiketoimintaa. Älyopasta voit rikastaa animaatioilla ja videoilla. Siihen voi tuoda ja päivittää tuotetietoa, käyttökokemuksia sekä käyttäjien kommentteja.

Julkaise verkossa suoraan tekstinkäsittelyohjelmasta.

TimeGuide toteutuksia:

Modelspace-manuaali

Modelspace on rakennushankkeisiin suunniteltu kattava rakennusten elinkaaren hallintaohjelmisto, joka tukee onnistunutta rakennusprojektia ja ylläpitoa varmistamalla tiedonkulun koko verkostossa.

”Tavoitteenamme oli saada ohjeet julkaistua eri käyttäjäryhmille ja toimijoille suoraan Timehousen TimeGuide-järjestelmän kautta. Odotukset ja vaatimukset ovat kovat. Alku on sujunut hyvin.”

Pauli Jantunen
Gravicon Oy

ArchiFrame-manuaali

Käyttöohjeistus arkkitehtien laajasti suosimaan ArchiCad-ohjelman ArchiFrame-laajennukseen, joka on päivitettävissä suoraan Word-tekstinkäsittelyohjelmasta.