Tekoälyä julkaisuun, tekoälyä toimittamiseen

Timehouse Oy toteuttaa toimittamisen ja julkaisun ratkaisuja uusilla tekniikoilla.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

  Toimittamiseen

  Julkaisuun

  Hyötyä teknologiasta

  Kaikille päätelaitteille, kaikille käyttäjille. Saavutettavasti.

  Timebase on toimituksen työkalu

  TimeBase on Timehousen kehittämä materiaalin hallinta- ja varastointityökalu. TimeBase pitää sisältösi järjestyksessä ja ymmärtää rakenteista tekstiä sekä vaihtuvia rakennekuvauksia.

  Automaatio toimittajan apuna

  Tuomme toimittajille parhaat mahdolliset työkalut sisällön toimittamiseen ja rikastamiseen. Olemme kehittäneet toimitustyökaluja yhdessä toimittajien kanssa Suomessa ja ulkomailla jo yli 20 vuoden ajan.

  Linkkiautomaatio tutkii dokumenttejasi ja ehdottaa linkkien lisäämistä joko muuhun sisältöön tai internetiin. Linkkienhallinta käy öisin läpi kaikki materiaalisi linkit ja varmistaa että linkin toinen pää on vielä olemassa.

  Suuria dokumenttimääriä varten olemme kehittäneet hermoverkolla* toimivan dokumenttien lajittelutyökalun. Lajittelussa tarkastellaan dokumentin ominaisuuksia ja sen vastaavuutta muihin dokumentteihin luokittelun ja lajittelun helpottamiseksi.

  Mikä on neuroverkko?

  Hermoverkko on matemaattinen malli, jolla jäljitellään hermosolun ja niiden muodostaman kokonaisuuden toimintaa. Timehouse Oy:llä on pitkä kokemus Perceptron-tyyppisen hermoverkon käyttämisestä ja opettamisesta geneettisiä algoritmeja käyttäen.

  Sisältö, sisältö ja sisältö

  Kaikki lähtee sisällöstä. Kehittämämme imurit hakevat netistä muuttuvaa sisältöä osaksi tarjoomaasi.

  Jos palvelussasi esim. lainataan tai kommentoidaan uutismateriaalia, voidaan imuri asettaa seuraamaan ja imuroimaan tiettyjä uutisia.

  Tarjoamalla automaatiota linkkien tekemiseen ja tarkistamiseen sekä avustamalla dokumenttien lajittelussa, annamme toimittajalle aikaa tehdä sitä tärkeintä: sisältöä.

  Timebase pähkinänkuoressa

  Timebook julkaisee materiaalisi netissä

  Elektroninen kirja, älykirja, HTML5-teos, striimattu materiaali, lukusovellus… rakkaalla lapsella on monta nimeä.

  timebook

  TimeBook on selaimella internetistä luettava teos, joka elää materiaalin ja käyttötarkoituksen mukaan. TimeBook toimii kaikilla päätelaitteilla ja on myös saavutettava.

  Räätälöimme asiakkaasi lukukokemuksen sisältösi ja brändisi mukaiseksi.

  Timebook

  Käsitekartta ja navigointi

  Tehokkaan hakukoneen, sisällysluettelon, asiahakemiston ja otsikkopuun lisäksi tarjoamme mahdollisuutta käyttää käsitekarttaa navigoinnissa.

  Käsitekartta luodaan automaattisesti sisällöstä joko käyttäen otsikkotasoja, linkkejä tai toimittajan valitsemia asiasanoja – tai vaikka kaikkia näitä yhdessä. Käsitekartta auttaa sisäistämään asioiden yhteyksiä ja tarjoaa mielenkiintoisen tavan navigoida.

  Timesearch

  Suomenkielinen hakukone

  Aloitimme TimeSearch -hakukoneen kehityksen jo 90-luvulla Suomen ensimmäisen multimediatietosanakirja CD-Factan (WSOY 1994) yhteydessä. Vähitellen Googlen yleistyttyä myös asiakkaamme osasivat vaatia kehittyneitä hakuominaisuuksia ja tällä hetkellä TimeSearch on käytössä useilla elektronista kustannustoimintaa tekevillä yhtiöillä.

  TimeSearch-hakukoneen ominaisuudet

  Jutellaanko?

  Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

   Jutellaanko?

   Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

    Scroll to Top