Räätälöidyt palvelut

WordPress-palvelut

WordPressiin erikoistuneet koodarimme kehittävät ja ylläpitävät premium-tason WP-palveluita verkkoliiketoimintasi edellyttämällä tavalla. 

WordPress-verkkosivustojen kehitys ja ylläpito

Panostamme korkealaatuiseen WordPress-kehitykseen ja hyödynnämme järjestelmän mahdollisuuksia monipuolisesti.

WordPress on maailman suosituin verkkosivujen julkaisujärjestelmä ja sen avulla voidaan toteuttaa, kehittää ja hallinnoida erilaisia verkkosivustoja yksittäisistä blogeista aina massiivisiin verkkokauppoihin ja monipuolisiin julkaisualustoihin.

Timehousen WordPress-asiantuntijat toteuttavat, kehittävät ja ylläpitävät WordPress-verkkosivustoja erilaisten organisaatioiden tarpeisiin. Olipa kyseessä pienempi portfoliosivusto, raskas verkkokauppa-alusta tai skaalautuva ja usean verkkosivuston kattava WordPress Multisite -ratkaisu, me rakennamme sivustosi ketteräksi, monipuoliseksi ja turvalliseksi.

 Timehouse toteuttaa, kehittää ja ylläpitää myös WooCommerce -verkkokauppalaajennusta. Meillä on kokemusta myös WooCommercen koodamisesta ja intergroinnista eri järjestelmiin.

WooCommerce on WP-pohjaisille verkkokaupoille kehitetty avoimen lähdekoodin toteutus, jonka Timehouse toteuttaa tarpeidesi mukaan myös monikielisenä. Delegoi verkkosivustosi hoitaminen meille, ja voit rauhassa keskittyä olennaisimpaan – liiketoimintaasi.

Timehousen premium-tason WordPress-ratkaisujen hallinta sisältää esimerkiksi:

 • Migraatiopalvelut, mukaan lukien scoping ja testaus
 • Premium hosting platform (Cloudflare ja Google Cloud) 
 • Reaktiivinen hostaus (Kinsta) 
 • Monipuolisten teemojen ja plugarien jatkuva ylläpito sekä haavoittuvaisuuksien seuranta ja reagointi (plugarien päivittäminen, vaihtaminen tai poistaminen) 
 • Varmuuskopiointi asiakkaan tarpeiden mukaan, vaikka useamman kerran päivässä
 • Jatkuva ylläpito, tietoturva ja palvelimien seuranta
 • Konsultointi
  Lue lisää

Kaikki WP:n tarjoama hyöty käytössäsi

Me Timehousella haluamme varmistaa, että WordPress-verkkosivustosi toimii aina liiketoimintasi vaatimalla tavalla. WP-integraatiot, Multisite-palvelu ja esimerkiksi multilingual-ominaisuus varmistavat, että verkkoympäristösi toimii yhtä kovalla tasolla kuin sinun liiketoimintasi. Voimme rakentaa yrityksellesi parhaan mahdollisen verkkototeutuksen alusta asti tai jatkokehittää jo olemassa olevaa kokonaisuutta. Jokainen toimittamamme WP-ratkaisu on aina yksilöllisesti mukautettu ja räätälöity. 

Timehousen toimittamat WordPress-toteutukset ovat myös integroitavissa useimpien muiden tuotteiden kanssa, esimerkiksi: 

Mikäli hallinnoitavana on useita sivustoja, WordPress Multisite on hyödyllinen työkalu esimerkiksi konsernitason verkkosivustojen yhtäaikaiseen hallinnointiin. Multisite-toteutus mahdollistaa useiden verkkosivustojen käytön yhdellä palvelimella, yhtä asennusta hyödyntäen. Yhden asennuksen päivittäminen ja ylläpito säästää huomattavasti aikaa ja samalla selkeyttää sivustoverkoston hallintaa.
Me kartoitamme organisaatiosi tarpeet ja muokkaamme sekä ylläpidämme WordPress-sivustoasi, jotta liiketoimintasi verkkoympäristö toimisi mahdollisimman dynaamisesti ja vaivatta.

  Teknologia auttaa nostamaan liiketoimintasi uudelle tasolle, anna meidän auttaa sinua valjastamaan se käyttöösi.

  Asiakkaitamme