WordPress
-verkkosivupalvelut

Kasvata verkkosivujesi tuottamaa hyötyä.

kuvituskuva, wordpress

Verkkosivujen kehitys ja ylläpito

Tarjoamme verkkosivutoimintaasi varten niin teknisiä kuin liiketoimintastrategisia palveluita. Voit kääntyä puoleemme kaikessa mitä verkkotoiminnassasi tarvitset; me kartoitamme, konsultoimme, toteutamme sekä ennen kaikkea autamme sinua menestymään. Mikäli emme voi itse toteuttaa tarvitsemaasi palvelua, ohjaamme sinut  yhteistyökumppanimme puoleen.
Digitaalinen maailma ja verkkopalvelut kasvattavat merkitystään. Tehokkaat ja käyttäjätarpeisiin vastaavat sivut ovat oleellinen kulmakivi, joiden ansiosta voit saavuttaa liiketoiminnallisia tavoitteitasi. Me lupaamme kehittää ja ylläpitää korkealaatuisia verkkosivuja, jotka toimivat tehokkaana palasena organisaatiosi strategisessa kokonaisuudessa.

Palvelumme

 • Reaktiivinen hostaus ja ylläpito
 • Premium hosting -palvelut
 • Sivuston lisäosion hallinointi
 • Varmuuskopiointi yksilöllisten tarpeittesi mukaisesti
 • Integraatiot ulkoisiin järjestelmiin
  Lue lisää
 • Saavutettavuuskartoitus ja -kehitys
 • Web design
  Lue lisää
 • Tekninen ja sisällöllinen SEO
  Lue lisää
 • Sivuston suorituskyvyn seuranta
 • UX-suunnittelu
  Lue lisää
 • Tietoturva ja palvelimien seuranta
 • Migraatiopalvelut

WordPress - sisällönhallintajärjestelmä, joka taittuu tarpeisiisi

Panostamme korkealaatuiseen WordPress-kehitykseen ja hyödynnämme järjestelmän mahdollisuuksia monipuolisesti. WordPress on maailman suosituin verkkosivujen julkaisujärjestelmä. Sen avulla voidaan toteuttaa, kehittää ja hallinnoida mukautuvuutensa ansiosta laajasti erilaisia verkkosivustoja; yksittäisistä blogeista aina massiivisiin verkkokauppoihin ja monipuolisiin julkaisualustoihin.

Timehouse verkkosivukumppanina

Sijoita teknisesti osaavaan ja luotettavaan kumppaniin

Verkkosivusi ovat organisaatiosi näyteikkuna verkossa. Me Timehousella lupaamme olla luottamuksesi arvoinen, kun luovutat ne huomaamme.

Haluamme varmistaa, että asiakkaanamme saat aina palvelua, joka vastaa arvojamme;  asiakaslähtöisyys, asiantuntijuus, rehellisyys ja luottamus. 

Kevennä työtaakkaasi monipuolisen verkkosivukumppanin avulla

Asiantuntijamme toteuttavat, kehittävät ja ylläpitävät verkkosivustoja erilaisten organisaatioiden tarpeisiin. Olipa kyseessä pienempi portfoliosivusto, raskas verkkokauppa-alusta tai skaalautuva ja usean verkkosivuston kattava Multisite -ratkaisu, me pidämme huolta, että kokonaisuutesi toimii ja tuottaa hyötyä.

Kaikki WP:n tarjoama hyöty käytössäsi

Oletko vailla verkkokaupparatkaisua tai laajaa monikielistä sivustoa?

Mikäli sivustosi tarvitsee verkkokaupparatkaisun, kehitämme ja ylläpidämme joustavasti WordPressin WooCommerce-verkkokauppalaajennusta. Integroimme sen myös tarvittaessa organisaatiosi eri järjestelmiin. Tiimimme toteuttaa tarpeidesi mukaan sivustosi myös monikielisenä. Delegoi verkkosivustosi hoitaminen meille, ja voit rauhassa keskittyä olennaisimpaan – liiketoimintaasi.

Ketteryyttä korkeatasoisilla teknisillä palveluilla

Ohjelmistotalona omaamme laajan tarjoomaan tietoteknistä osaamista. Voit hyödyntää näitä palveuita myös verkkosivukumppanina. Integroimme mm. verkkosivusi ketterästi eri järjestelmiin:

Helppoutta hallintaan Multisite-ratkaisun avulla

Mikäli hallinnoitavana on useita sivustoja, WordPress Multisite on hyödyllinen työkalu esimerkiksi konsernitason verkkosivustojen yhtäaikaiseen hallinnointiin.

Multisite-toteutus mahdollistaa useiden verkkosivustojen käytön yhdellä palvelimella, yhtä asennusta hyödyntäen. Yhden asennuksen päivittäminen ja ylläpito säästää huomattavasti aikaa ja samalla selkeyttää sivustoverkoston hallintaa.

Me kartoitamme organisaatiosi tarpeet, muokkaamme sekä ylläpidämme WordPress-sivustoasi, jotta liiketoimintasi verkkoympäristö toimisi mahdollisimman dynaamisesti ja vaivatta.

Lue lisää verkkosivupalveluistamme

Web design

Tasokkaiden sivujen luominen alkaa käyttäjien ymmärtämisestä ja kuuntelemisesta.

UX-Suunnittelu

Toimiva käyttäjäkokemus on kuin palapeli, jonka jokainen pala on tärkeä kokonaisuuden hahmottamiseksi.

  Ota yhteyttä

  Teknologia auttaa nostamaan liiketoimintasi uudelle tasolle, anna meidän auttaa sinua valjastamaan se käyttöösi.

  Asiakkaitamme