Täyden palvelun ohjelmistotalo

Julkaisujärjestelmät, tiedonhallinta, räätälöidyt ohjelmistoratkaisut, verkkosivupalvelut

0
prosenttia asiakkaistamme kokee kommunikoinnin kanssamme helpoksi.

Kysymme säännöllisesti asiakkaidemme mielipiteitä palvelumme laadusta. Tässä viimeisimmän kyselymme tulokset.

Timehouse

Me olemme Timehouse, helsinkiläinen ohjelmistoalan yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1987. Lupaamme tuoda asiakkaillemme merkittävää hyötyä tietoteknisillä ratkaisuilla. Emme hae pikavoittoja vaan pyrimme kestävään, molempia osapuolia hyödyttävään yhteistyöhön.
0
Liikevaihto milj. €
0
Työntekijöitä
0
Tulos milj. €

Työntekijämme ovat Timehousen sydän, jonka hyvinvointia haluamme seurata ja huolehtia meille kaikille sopivasta sykkeestä. Tuoreimmassa henkilöstökyselyssämme työntekijät antoivat työpaikalleen yleisarvosanaksi 8,2. Kyselyn tuloksiin voit tutustua täällä.

*Talousluvut tilikaudelta 8/2020 – 7/2021

Olemme myös somessa

Ratkaisut ja palvelut

Valmiit ohjelmistoratkaisut

Tarjoamme useita valmiita ohjelmistoratkaisuja materiaalin ja tiedon hallintaan, aineistojen muokkaukseen ja jalostamiseen sekä sähköiseen ja painettuun julkaisemiseen.

Räätälöidyt ratkaisut ja palvelut

Meillä on yli 30 vuoden kokemus eri alustoista ja teknologioista. Kartoitamme, suunnittelemme, toteutamme, asennamme ja ylläpidämme sinun tarpeidesi mukaisia ohjelmisto­ratkaisuja.

Case Study

VK-Kustannuksen sähköisen kustannustoiminnan moottorina toimii Time 3.0 -järjestelmä

VK-Kustannus Oy on vuonna 2007 perustettu kuntoutus-, liikunta- ja valmennusalan materiaaleihin erikoistunut kustantamo. VK-Kustannus halusi laajentaa verkkokauppansa tarjontaa. Yrityksen tavoitteena oli tarjota printtikirjojen rinnalle myös elektronisia julkaisuja. 

Valmiit softaratkaisut

Olemme erikoistuneet kustannus- ja viestintäalan tietojärjestelmien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Vahvuutenamme on myös rakennusala, jonka tarpeisiin olemme kehittäneet suunnittelu- ja rakentamisprosesseja helpottavia ohjelmistoratkaisuja. 

Olemme laajentaneet toimintaamme myös graafisen suunnittelun ja tuotannon palveluihin, joista vastaa oma TimeDesign-yksikkömme.

Integraatiot ja API-hallinta

Tarjoamme yrityksellesi turvallisen integraatioprosessin, joka varmistaa toimivan tiedonkulun eri järjestelmien välillä. Olipa kyseessä tiedonsiirto laitteistokomponenttien välillä tai useiden sovellusten ja suurten verkkojen välillä, me vastaamme haasteeseen.

Tilaa uutiskirjeemme

Lisää yhteystietosi ja ryhdy tilaajaksi!

    Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen mukana tulevan linkin kautta.

    Yhteistyökumppanit

      Ota meihin yhteyttä

      Kiinnostuitko tarjoomastamme ja haluaisit kuulla lisää? Jätä yhteystietosi, niin osaavat asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä. Keksimme tarpeesi mukaisen ratkaisun yhdessä!