Digitaalinen julkaiseminen kasvattaa edelleen suosiotaan

Viimeisen yli kymmenen vuoden aikana digitalisaatio on pysyvästi muokannut tapaamme tuottaa ja kuluttaa sisältöä. Digitaalinen julkaiseminen on muuttanut jaettavan tiedon saavutettavuutta, ja luonut täysin uudenlaisen vuorovaikutuksen sisältöä tuottavien toimijoiden ja vastaanottajien välille. Tietoa ja dataa voidaan jakaa reaaliaikaisesti ja maailmanlaajuisesti ja sen editointi on vaivatonta. 

Julkaisemisen uusi aikakausi

kuvituskuva

Poikkeusaika on vauhdittanut digitaalisen julkaisemisen suosiota entisestään ja yhä useammat organisaatiot ovat ottaneet digitaalisen julkaisun omakseen. Perinteisillä julkaisualoilla koko julkaisuputken digitalisaatio on ollut todella mullistava uudistus, joka on mahdollistanut esimerkiksi videomateriaalin hyödyntämisen kirjoitetun sisällön tukena.

📝Tiesitkö?

Muun muassa monet oppimateriaalit julkaistaan nykyään pääsääntöisesti sähköisessä muodossa: tilastojen mukaan digimuoto on jo ottanut painetun oppikirjan paikan esimerkiksi lukioissa.

Lähde: Kustannusalan tilastot

Timehouse digijulkaisun ytimessä

Timehouse on toiminut digijulkaisemisen pioneerina jo yli 30 vuotta. Vuonna 1994 julkaistu CD-Facta (WSOY) oli ensimmäinen Suomessa julkaistu elektroninen tietosanakirja, ja sen moottorina toimi Timehousen teknologia. Sittemmin olemme toteuttaneet elektronisen julkaisemisen ratkaisuja monille toimitus- ja kustannusalan toimijoille, viimeisimpänä VK-Kustannus, jonka verkkokaupan valikoimiin ilmestyivät myös elektroniset julkaisut paperikirjojen rinnalle.

Sujuvuutta työprosesseihin

Digitaalinen julkaiseminen on poikkeusaikoina myös monien yritysten apuna työprosesseja suunniteltaessa: henkilöstön etätyöskentely ja kouluttaminen vaatii luovia ja joskus haastaviakin ratkaisuja työn kannalta merkittävien sisältöjen

 • jakamiseen
 • julkaisemiseen
 • muokkaamiseen
 • hallintaan.

Käyttäjäystävällisyys ja suorituskyky nousevat merkittävään asemaan, kun suuri osa julkaistavasta tiedosta on digitaalisessa muodossa. Jos tuotettu sisältö ei ole käyttäjän kannalta parhaalla mahdollisella tavalla tarjottu, saattaa osa sen viestistä jäädä saavuttamatta. Julkaisujärjestelmän laadukas tekninen toteutus varmistaa, että tuotettu sisältö tavoittaa käyttäjänsä silloinkin, kun käyttäjämäärät ovat suuria.

Suorituskykyä Timehousen ratkaisuilla

Muuttuvat tekniset alustat tarjoavat mahdollisuuksia monipuoliseen sisällöntuotantoon ja viestintään. Samaan aikaan digitaalisilta työkaluilta vaaditaan jatkuvasti parempaa suorituskykyä, kun digitaaliseen maailmaan tulvii alati uusia toimijoita. Materiaalinhallinta on olennainen osa tätä yhtälöä.

Me Timehousella autamme julkaisijoita ja sisällöntuottajia hyödyntämään digitaalisia työkaluja ja tekoälyä sisällönjakelussa ja -hallinnassa. Time 3.0 -tuotteemme avulla monikanavaisen julkaisuputken kaikki osa-alueet toimitustyöstä pääsyn- ja käyttäjänhallintaan ovat kontrollissa.

Time 3.0 -julkaisujärjestelmä mahdollistaa viestintämateriaalin jakamisen kaikkiin kanaviin samanaikaisesti. Järjestelmä kanavoi materiaalin sähköiseen ja painettuun mediaan, joten voit hyödyntää monikanavajulkaisemisen mahdollisuuksia keskitetysti yhdessä järjestelmässä.

Ratkaisumme ketteryys pääsee oikeuksiinsa erityisesti silloin, kun sisältömateriaalin määrä on suuri. Pidämme huolta, että käyttäjät pääsevät selaamaan sisältöä tehokkaasti ja mutkattomasti mm. laadukkaan suomenkielisen hakukoneemme ansiosta. Time3:n hakukoneessa on noin puolitoista miljoonaa suomen kielen sanaa, joten se ymmärtää kielemme erityispiirteitä paremmin kuin mikään muu hakukone maailmassa!


Haluatko tietää, kuinka digitaalinen julkaiseminen voisi auttaa juuri sinua sisältösi hallinnassa ja jakelussa? Tutustu Time 3.0 -ratkaisuumme.
LUE LISÄÄ

Jaa artikkeli somessa

Selvitä miten voimme tuottaa hyötyä sinulle.

Tavoitat meidät myös somessa.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

  Jutellaanko?

  Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

   Scroll to Top