
Timehouse perustettiin vuonna 1987, jolloin digitaalinen julkaiseminen oli vielä lapsenkengissään. Vuosien varrella olemme rakentaneet asiakkaidemme kanssa digitaalisen julkaisemisen tulevaisuutta, ja auttaneet heitä digitalisaatiossa, liiketoiminnan kasvattamisessa ja markkinointistrategioiden kehittämisessä.
Oli kyseessä sitten julkaistava materiaali, prosessi tai julkaisualusta, Timehouse jatkaa digitaalisen julkaisemisen kehittämistä.
Missiomme on valjastaa tietotekniikka palvelemaan asiakkaidemme tarpeita. Tarjoamme yksityiskohtaisesti räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja, jotka on suunniteltu yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Teknologian tulee aidosti hyödyttää asiakkaan liiketoimintaa ja ratkaista siihen liittyviä ongelmia. Timehouse tarjoaa asiakkailleen kestäviä ohjelmistoratkaisuja, eikä juokse ohimenevien trendien perässä.
Kuinka hallita ja julkaista valtavaa määrää materiaalia, joka muuttuu koko ajan?
Toteutimme yhdessä Alma Talentin kanssa toimitus- ja julkaisujärjestelmän Suomen Laki -hakupalvelulle. Palvelun yli 100 000 dokumenttia päivittyvät sekä toimituksen että automaation toimesta. Suunnittelimme ja toteutimme innovatiivisen järjestelmän, joka sisältää täysin automaattisia ja puoliautomaattisia työnkulkuja. Teknologiaa ja automaatiota hyödynnettiin toimituksen ehdoilla ja yhteistyössä toimittajien kanssa.


Halusimme paketoida vuosien kokemuksen tuotteistettuun muotoon ja kehitimme Time 3.0 tuotemoduulit (TimeBase, TimeBook, TimeSearch, TimeShop ja TimeGate), jotta voisimme rakentaa toimituksen ja julkaisemisen järjestelmiä tehokkaammin ja edullisemmin. Tuotemoduulien ideana on rakentaa järjestelmä valmiista paloista ja räätälöidä se asiakkaalle sopivaksi. Viimeisin innovaatiomme on TimeStory, joka tekee digitaalisesta julkaisemisesta tehokasta ja vaivatonta.
Uusia innovaatioita ja oivalluksia vuosien varrelta
Innovointi on aina ollut osa kehitystyötämme ja asiakkaidemme prosessien ymmärrystä. Vanhat ratkaisut voivat toimia, mutta joskus pitää tehdä jotain ihan uutta. Kehitimme muutama vuosi sitten asiakkaallemme, Duodecimille, Microsoft WOPI-rajapintaa käyttävän järjestelmän, jolla hallinnoidaan materiaalia selaimessa. Teimme rajapinnasta räätälöidyn version Duodecimin omaan käyttöön.

Kaikkien yksittäisten yhteistyökumppanuuksiemme analysointi vaatisi satojen kohtien listauksen, mutta tässä joitain keskeisiä oivalluksia, jotka ovat auttaneet asiakkaitamme:
- Teknologia ei ole ratkaisu prosessin puutteeseen: Prosessin on ohjattava teknologiaa, ei toisin päin.
- Automaatio ja tekoäly (AI) ei ole välttämättä vastaus kaikkeen. Aivan kaikkea ei voi aina automatisoida – usein puoliautomaattinen hybridi on paras ja kustannustehokkain ratkaisu.
- Vaikka tavoitteesi olisi digitalisoida kaikki aineistosi heti, älä hätäile, vaan pysähdy hetkeksi miettimään, miten digitaalinen julkaiseminen voidaan integroida muuhun liiketoimintaasi.
- Digitaalinen julkaiseminen vanhan metodin korvaajana ei takaa välitöntä menestystä. Myös liiketoimintamallin pitää olla ajan tasalla.
- Sisäistä digitaalisen julkaisemisen ongelma, ennen kuin lähdet ratkaisemaan sitä. Onko ongelma materiaalissa, toimitusprosessissa, julkaisemisessa, vai kaikissa edellä mainituissa?
- Räätälöimällä voit laajentaa palveluasi ja integroida sen osaksi suurempaa kokonaisuutta. Integroinnit ovat olennainen osa menestyviä palveluja ja integrointimahdollisuuksia kannattaa tutkia syvällisesti.
- Ota huomioon käyttäjän näkökulma digitaalisessa julkaisemisessa. Haluaako loppukäyttäjä varmasti kaikki ne hauskat ominaisuudet, jotka voidaan toteuttaa, mutta joiden toteuttaminen maksaa. Onko sittenkin hyödyllisempää suunnata taloudelliset resurssit materiaalin tuoreuteen ja laatuun?
Kun olet hankkimassa digitaalisen julkaisemisen järjestelmää, pelkkien alan trendien perässä juokseminen ei kannata. Varmista, että olet rakentamassa järjestelmää, joka toimii juuri sinun yrityksesi liiketoimintamallin kanssa.
Ota yhteyttä, niin selvitämme yhdessä, kuinka voimme ratkaista digitaalisen julkaisemisen haasteesi.
Lisää luettavaa blogistamme

Case Prisma Lappeenranta: Kommentoi.com vapautti aikaa oleelliselle
Case Prisma Lappeenranta Kommentoi.com vapautti aikaa oleelliselle Prisma Lappeenranta halusi tehostaa markkinointimateriaalien hyväksymisprosessia ja otti Kommentoi.com:n käyttöön kesällä 2022. Kommentoi.com:n käyttöönotto auttoi tehostamaan aineistojen hyväksymistä

Mitä sinun tulee tietää UX- ja UI-suunnittelusta kehittäessäsi verkkosivustoasi
Yksinkertaisesti ilmaistuna UX-suunnittelu (user experience design) tarkoittaa käyttäjäkokemuksen suunnittelua ja UI-suunnittelu (user interface design) käyttöliittymäsuunnittelua. Nämä kaksi termiä kytkeytyvät toisiinsa ja ovat monella tapaa samankaltaisia.

Räätälöidyt verkkosivut – huomioi nämä 5 asiaa valitessasi yhteistyökumppania
Teknologian jatkuva kehitys ja digitalisaatio tekevät toimivasta verkkosivustosta lähes pakollisen kaikille yrityksille, toimialasta riippumatta. Hyvin toteutetut verkkosivut ovat teknisesti toimivat, helposti saavutettavat ja ne vahvistavat

Case Study: VK-Kustannus
Case study VK-Kustannuksen sähköisen kustannustoiminnan moottorina toimii Time 3.0 -järjestelmä VK-Kustannus oli jo ennen yhteistyötä Timehousen kanssa pohtinut elektronisen julkaisun mahdollisuutta ja hyötyjä. VK-Kustannuksen toimitusjohtaja
Jätä yhteydenottopyyntö!
Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä pikinmiten.