RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT

Toteutamme korkeaan ammatilliseen ja tietotekniseen osaamiseen perustuvia tietotekniikan palveluja ja ratkaisuja paikkoihin, joihin ei ole olemassa helppoja, esivalmistettuja tai muita vaihtoehtoja.

Räätälöidyt sovellukset

Kartoitamme, suunnittelemme, toteutamme ja asennamme asiakkaan tarpeiden mukaisia räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja. Tavoitteenamme on tuoda asiakkaillemme merkittävää hyötyä tietotekniikasta.

Integraatiot

Integrointi varmistaa tiedonkulun eri järjestelmien välillä. Integraatio voi olla esimerkiksi tiedonsiirtoa kahdesta eri komponentista saman koneen sisällä tai laajoja yhteenliittymiä useiden eri järjestelmien kesken. 

Konsultointi

Tietoteknisten ratkaisuiden ja ongelmien kartoitus, uuden järjestelmän valitseminen, kolmannen osapuolen toimituksen arviointi sekä käyttöönottoon ja koulutukseen liittyvät haasteet. 

Ylläpito

Tärkeitä liiketoimintaa kannattelevia järjestelmiä pitää ajoittain laajentaa, muuttaa ja niitä kohtaa ennemmin tai myöhemmin ikääntyminen. Me toteutamme kaikki päivitykset luotettavasti ja nopeasti.

Rakennusalan ratkaisut

Toteutamme arkkitehtien keskuudessa laajasti käytössä olevaan ArchiCAD-ohjelmaan erilaisia laajennuksia ja GDL-objektikirjastoja, joiden yhteistoiminnalla tehostetaan ja nopeutetaan suunnittelua.

Verkkokoulutusratkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia verkko­koulutus­ratkaisuja, oli sitten kyseessä yrityksen sisäinen koulutus tai koulutuksen järjestäminen ulkoisille tahoille, oppilaille tai yrityksille.

Vuosien saatossa olemme kehittäneet lukuisia ratkaisuja eri alustoille. Tässä muutamia poimintoja teknologioista ja sovelluksista:

    Ota meihin yhteyttä

    Kiinnostuitko palveluistamme, onko sinulla kommentoitavaa tai kysyttävää? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

    Asiakkaitamme muun muassa