Kommentoi.com-palvelu Timehousen omistukseen

Timehouse Oy on 1.1.2020 solmitulla liiketoimintakaupalla ostanut Kommentoi.com-palvelun. Kommentoi.com on dokumenttien kommentointi­prosessia tehostava web-palvelu, jolla on tuhansia käyttäjiä yli 15 maassa. Suomessa palvelua hyödyntävät mm. kaupan alan keskus- ja tukkuliikkeet, mainos- ja viestintätoimistot sekä kustannusalan yritykset.

Palvelun kautta kulkee vuosittain yli 300 000 sivua erilaista markkinointi- ja viestintämateriaalia. Kaupan jälkeen Timehousen liikevaihto nousee 1,2 miljoonaan euroon ja työllistämme 14 henkilöä.

”Timehouse on toiminut pitkään Kommentoi.com-tuotekehityksen pääyhteistyökumppaninamme ja liiketoimintakaupan mukanaan tuomat synergiaedut ovat ilmeiset. Kommentoi.com-palvelun tuotekehitys vauhdittuu, palvelun integrointi Timehousen julkaisujärjestelmiin mahdollistuu ja pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme aikaisempaa huomattavasti laajempaa tuote- ja palveluportfoliota”, kertoo Marko Koponen Kommentoi.com-palvelusta.

Koponen siirtyy kaupan yhteydessä Timehousen palvelukseen ja vastaa jatkossa Kommentoi.com-palvelun lisäksi Timehousen myynnistä ja markkinoinnista myyntijohtajan roolissa.

Timehouse Oy:n toimitusjohtaja Kristian Töyrä painottaa lisäksi kaupan mukana tulevia uusia resursseja:

Kommentoi.com on laajasti käytössä oleva palvelu, joka sopii luontevasti Timehousen nykyisten palveluratkaisujen joukkoon. Kaupan avulla saamme erinomaisen tuotteen lisäksi myös merkittävän uuden asiakaskunnan, sekä Kommentoi.com-henkilökunnan mukana uutta osaamista ja kapasiteettia Timehouse Oy:n kasvutavoitteiden toteuttamiseen.” ”Liiketoimintakaupan mukanaan tuoman kasvun lisäksi tavoittelemme tälle vuodelle yli 20% orgaanista kasvua, ensimmäisellä kvartaalilla tavoite tullaan saavuttamaan ja näkymät loppuvuodellekin ovat hyvät”, päättää Töyrä.

Jaa artikkeli somessa

Keskustellaanko näistä tai muista, organisaatiollesi keskeisistä aiheista lisää?​

Tavoitat meidät myös somessa.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top