Kommentoi.com-palvelu Timehousen omistukseen

Timehouse Oy on 1.1.2020 solmitulla liiketoimintakaupalla ostanut Kommentoi.com-palvelun. Kommentoi.com on dokumenttien kommentointi­prosessia tehostava web-palvelu, jolla on tuhansia käyttäjiä yli 15 maassa. Suomessa palvelua hyödyntävät mm. kaupan alan keskus- ja tukkuliikkeet, mainos- ja viestintätoimistot sekä kustannusalan yritykset.

Palvelun kautta kulkee vuosittain yli 300 000 sivua erilaista markkinointi- ja viestintämateriaalia. Kaupan jälkeen Timehousen liikevaihto nousee 1,2 miljoonaan euroon ja työllistämme 14 henkilöä.

”Timehouse on toiminut pitkään Kommentoi.com-tuotekehityksen pääyhteistyökumppaninamme ja liiketoimintakaupan mukanaan tuomat synergiaedut ovat ilmeiset. Kommentoi.com-palvelun tuotekehitys vauhdittuu, palvelun integrointi Timehousen julkaisujärjestelmiin mahdollistuu ja pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme aikaisempaa huomattavasti laajempaa tuote- ja palveluportfoliota”, kertoo Marko Koponen Kommentoi.com-palvelusta.

Koponen siirtyy kaupan yhteydessä Timehousen palvelukseen ja vastaa jatkossa Kommentoi.com-palvelun lisäksi Timehousen myynnistä ja markkinoinnista myyntijohtajan roolissa.

Timehouse Oy:n toimitusjohtaja Kristian Töyrä painottaa lisäksi kaupan mukana tulevia uusia resursseja:

Kommentoi.com on laajasti käytössä oleva palvelu, joka sopii luontevasti Timehousen nykyisten palveluratkaisujen joukkoon. Kaupan avulla saamme erinomaisen tuotteen lisäksi myös merkittävän uuden asiakaskunnan, sekä Kommentoi.com-henkilökunnan mukana uutta osaamista ja kapasiteettia Timehouse Oy:n kasvutavoitteiden toteuttamiseen.” ”Liiketoimintakaupan mukanaan tuoman kasvun lisäksi tavoittelemme tälle vuodelle yli 20% orgaanista kasvua, ensimmäisellä kvartaalilla tavoite tullaan saavuttamaan ja näkymät loppuvuodellekin ovat hyvät”, päättää Töyrä.

Jaa artikkeli somessa

Selvitä miten voimme tuottaa hyötyä sinulle.

Tavoitat meidät myös somessa.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top