Monipuolista uutta osaamista Timehousessa

Timehousen liiketoiminta kasvaa ja kasvun toteuttamiseksi olemme saaneet joukkoomme kolme uutta osaajaa, Mikon, Samun ja Miran.

Mikko Vanhatalo tuli ohjelmistosuunnittelijaksi Timehouseen syyskuun alussa. Mikko on jo kannuksensa ansainnut kovatasoinen ohjelmoija ja työskentelee ArchiCAD-automaation parissa. Hänellä on laaja-alainen 10 vuoden kokemus monenlaisista ohjelmistoprojekteista. Vapaa-ajalla Mikko harrastaa kalliokiipeilyä: “Suunta on aina ylöspäin”, toteaa Mikko hymyillen.

Samu Kainulainen on toiminut kehittäjänä Timehousessa syyskuun alusta. Ohjelmistokehityksen lisäksi Samu toteuttaa älykirjoja Timehousen kehittämillä Time3-tuotteilla. Hän valmistui tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi Joensuusta keväällä 2019. Samulla on palava into oppia uutta ja kehittyä joka päivä ohjelmistojen tuotannossa ja kehityksessä. Energiaa työhön Samu hakee kuntosalilta, musisointi bassoa soittamalla on myös lähellä sydäntä.

Mira Heiskari aloitti Timehousessa joulukuun alussa. Hänen pääasiallinen toimenkuvansa on projekti- ja asiakkuuspäällikkö, mutta hänet voi monesti tavata myös ns. kädet savessa. Mira on koulutukseltaan sähkö- ja tietoliikennetekniikan DI. Hän on työurallaan toiminut vastaavissa tehtävissä Ericssonilla sekä pienemmissä ohjelmistotaloissa. Vapaa-ajalla Mira tykkää liikkua luonnossa koiransa kanssa, mökkeillä sekä kesällä purjehtia.

Jaa artikkeli somessa

Selvitä miten voimme tuottaa hyötyä sinulle.

Tavoitat meidät myös somessa.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top