Etsi

Kommentoi.com-palvelu Timehousen omistukseen

Timehouse Oy on 1.1.2020 solmitulla liiketoimintakaupalla ostanut Kommentoi.com-palvelun.

Kuvassa vasemmalta Marko Koponen ja Kristian Töyrä

Kommentoi.com on dokumenttien kommentointi­prosessia tehostava web-palvelu, jolla on tuhansia käyttäjiä yli 15 maassa. Suomessa palvelua hyödyntävät mm. kaupan alan keskus- ja tukkuliikkeet, mainos- ja viestintätoimistot sekä kustannusalan yritykset.


Palvelun kautta kulkee vuosittain yli 300 000 sivua erilaista markkinointi- ja viestintämateriaalia. Kaupan jälkeen Timehousen liikevaihto nousee 1,2 miljoonaan euroon ja työllistämme 14 henkilöä.


”Timehouse on toiminut pitkään Kommentoi.com-tuotekehityksen pääyhteistyökumppaninamme ja liiketoimintakaupan mukanaan tuomat synergiaedut ovat ilmeiset. Kommentoi.com-palvelun tuotekehitys vauhdittuu, palvelun integrointi Timehousen julkaisujärjestelmiin mahdollistuu ja pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme aikaisempaa huomattavasti laajempaa tuote- ja palveluportfoliota”, kertoo Marko Koponen Kommentoi.com-palvelusta. Koponen siirtyy kaupan yhteydessä Timehousen palvelukseen ja vastaa jatkossa Kommentoi.com-palvelun lisäksi Timehousen myynnistä ja markkinoinnista myyntijohtajan roolissa.


Timehouse Oy:n toimitusjohtaja Kristian Töyrä painottaa lisäksi kaupan mukana tulevia uusia resursseja: Kommentoi.com on laajasti käytössä oleva palvelu, joka sopii luontevasti Timehousen nykyisten palveluratkaisujen joukkoon. Kaupan avulla saamme erinomaisen tuotteen lisäksi myös merkittävän uuden asiakaskunnan, sekä Kommentoi.com-henkilökunnan mukana uutta osaamista ja kapasiteettia Timehouse Oy:n kasvutavoitteiden toteuttamiseen.” ”Liiketoimintakaupan mukanaan tuoman kasvun lisäksi tavoittelemme tälle vuodelle yli 20% orgaanista kasvua, ensimmäisellä kvartaalilla tavoite tullaan saavuttamaan ja näkymät loppuvuodellekin ovat hyvät”, päättää Töyrä.

TIMEHOUSE OY   I   Köydenpunojankatu 8   I   00180 Helsinki   I   Puh. +358 20 749 1449   I   Sähköposti: info@timehouse.fi