Meillä on kivaa Timehousessa!

Elokuussa toteutetun henkilöstökyselyn mukaan Timehouse on hyvä ja kannustava työnantaja. Erityisen hyväksi koettiin työskentelyilmapiiri sekä luottamus työkavereihin.

Toteutimme henkilöstöllemme työhyvinvointikyselyn elokuussa, josta saimme erittäin arvokasta tietoa työntekemisen mielekkyydestä Timehousessa. Tulosten valossa voimme iloksemme todeta, että työskentely on henkilökuntamme mielestä sekä kannustavaa että ammatillisesti kehittävää.

Timehousen sydän on aina ollut sen työntekijät ja heidän hyvinvointinsa on erittäin tärkeää yrityksen kasvutarinassa. Timehousessa vallitsee luottamuksen ilmapiiri, joka näkyy henkilökunnan rohkeutena tuoda esille vaikeitakin asioita sekä avunpyytämisen helppoutena. Työntekijämme listasivat parhaimmiksi asioiksi Timehousessa yhteistyön toimivuuden työkavereiden ja asiakkaiden kanssa, työilmapiirin sekä oman hyvinvoinnin Timehousen jäsenenä. Työkuorman sopivuudessa tuli pieni notkahdus arvosanassa, mutta tähän haemme helpotusta kehittämällä jatkuvasti työskentelytapoja tehokkaammiksi ja palkkaamalla lisää työntekijöitä jakamaan työkuormaa.

Parhaimmillaan henkilöstökyselyt antavat kullanarvoista tietoa johdolle siitä, missä olemme onnistuneet ja missä on vielä kehitettävää. Työntekemisen täytyy olla mielekästä ja palkitsevaa, ja se on ehdottomasti Timehousen prioriteetti!

Jaa artikkeli somessa

Selvitä miten voimme tuottaa hyötyä sinulle.

Tavoitat meidät myös somessa.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top