Timehouse toivottaa kolme uutta työntekijää tervetulleeksi!

Rivimme Timehousella ovat kesän aikana vahvistuneet kolmella uudella työntekijällä.

Sekä ohjelmistokehitys että sisällöntuotanto saivat lisätehoja, kun Jussi, Joonas ja Ida-Maria toivat ammattitaitonsa Timehousen käyttöön. 

Keitä he ovat ja mitä he tekevät?

Jussi Päiväniemi aloitti kesäkuussa ohjelmistosuunnittelijana. Jussi on koulutukseltaan IT-Tradenomi, ja hallitsee useiden koodikielien kehitysympäristöt ja toimii tarpeen mukaan sujuvasti myös asiakasrajapinnassa.”Timehousessa toivon pääseväni laajentamaan osaamistani ja haastamaan itseäni monipuolisissa rooleissa niin ohjelmistokehityksen kuin projektihallinnankin puolella. Alku näyttää lupaavalta – kaavoihin ei ole kangistuttu ja vauhtia sekä vaarallisia tilanteita riittää. Työpaikasta viihtyisän tekee positiivinen ilmapiiri ja aivan mahtavat työkaverit”, Jussi hymyilee. 

Joonas Nordström kävi hakemassa parin vuoden ajan kokemusta ja näkemystä muista organisaatioista, mutta päätti iloksemme palata takaisin Timehousen jengiin. ”Päätös oli lopulta helppo. Timehousen avoin kulttuuri yhdistettynä kasvuun, uusiin asiakkuuksiin ja minulle tarjolla olleeseen rooliin, olivat aika hyvä combo. Työ Timehousella on haastavaa, mutta palkitsevaa. Yrityksessä on matala hierarkia, ja toisin kuin ehkä isommissa organisaatioissa, oma kädenjälki saa näkyä”, Joonas toteaa. Ohjelmistoarkkitehdin töiden lisäksi Joonas tuo projekteihin vahvan panoksen myös teknisen projektipäällikön ominaisuudessa. 

Copywriter Ida-Maria Marila vahvistaa Timehousen sisällöntuotannon yksikköä. Ida-Marialta irtoavat nasevat tekstit niin suomeksi kuin englanniksi. Ida-Marialla on monipuolinen tausta muun muassa media-alan ja liikkeenjohdollisten opintojen pohjalta. Timehouse tarjoaa uusia haasteita ja samalla tuo yhteen hänen monialaisen osaamisensa. ”Teknisen SEO:n ja sisällöntuotannon yhdistäminen toimivaksi kokonaisuudeksi, mielenkiintoisia asiakkuuksia, kova vauhti ja loistava yhteishenki –onhan tämä aika ainutlaatuinen työpaikka”, summaa Ida-Maria alkuvaikutelmiaan. Ida-Maria tuottaa sisältöä sekä asiakkaillemme että Timehousen omiin kanaviin. 

Tervetuloa Timehousen jengiin Jussi, Joonas ja Ida-Maria!

Jaa artikkeli somessa

Selvitä miten voimme tuottaa hyötyä sinulle.

Tavoitat meidät myös somessa.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top