UUTTA: Videoiden kommentointi ja hyväksyntä Kommentoi.comin avulla

Kommentoi.com on Timehousen tuottama dokumenttien kommentointi­prosessia tehostava web-palvelu, jossa voi nopeasti tarkastaa projektien tilanteen, tehdä korjausmerkintöjä ja hyväksyä materiaaleja. Uuden päivityksen myötä palvelussa voi nyt kommentoida ja hyväksyä myös videoita!

Työstätkö tiimissäsi videoita? Haluaisitko kuulla helposti ja nopeasti työkavereidesi tai asiakkaasi mietteet uudesta työstäsi? Uuden päivityksen myötä tämä on nyt mahdollista Kommentoi.comin avulla.

Kommentoi.com kokoaa kaikki projektisi tiedot yhteen: kuka sanoi, mitä ja milloin, mikä versio, milloin deadline jne. Palvelun avulla kaikki olennainen tieto on saatavilla yhdessä paikassa helposti ja luotettavasti.

Kommentoi.comin käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Palvelu soveltuu kaikille, joiden tavoitteena on sujuva ja hallittu materiaalien kommentointi- ja hyväksyntäprosessi.

Kommentoi.com tukee tällä hetkellä seuraavia tiedostomuotoja: pdf, jpg, png, mp4, mov, wmv, avi ja flv.

Hyödynnä Kommentoi.comin kesäkampanja, joka on voimassa heinäkuun loppuun asti! 
 
Tarjoamme kaikille uusille Kommentoi.com-asiakkaille viimeistään heinäkuun aikana avatut Group-yrityslisenssit puoleen hintaan ilman perustamismaksua! 

Tutustu palveluun lisää Kommentoi.comin omilta sivuilta. 

Jaa artikkeli somessa

Selvitä miten voimme tuottaa hyötyä sinulle.

Tavoitat meidät myös somessa.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top