Työhyvinvoinnista huolehtiminen poikkeusaikana – tutustu henkilöstökyselymme (6/2021) tuloksiin!

Työssä jaksamisen ongelmat ovat lisääntyneet koronapandemian vuoksi. Me Timehousella haluamme pitää huolta, että tiimimme voi hyvin ja jaksaa myös näinä erityisinä aikoina. Yksi tärkeä tapa seurata tiimimme työhyvinvointia on säännöllisesti toteutettavat henkilöstökyselyt. Viimeisin kysely järjestettiin hiljattain ja sen tulokset on nyt julkaistu. Lue lisää ja tutustu kyselyn tuloksiin!

Työntekijät ovat Timehousen sydän, jonka hyvinvointia haluamme seurata säännöllisesti. Viimeisin henkilöstökyselymme toteutettiin kesäkuussa 2021. Iloksemme saimme todeta, että kyselyn tulokset ovat olosuhteista huolimatta erittäin hyvät – paikoin jopa erinomaiset.

Kaikkien vastausten yhteenlaskettu yleisarvosana oli 8,2. Tulos on hieman matalampi kuin edellisessä kyselyssämme (8,6). Haluamme kuitenkin tuoda esille, että tulosten vertailukelpoisuuteen vaikuttaa uuden arvosteluasteikon käyttöönotto.

Kyselyn perusteella Timehousessa vallitsee luottamuksen ilmapiiri (8,8), työtapoihin ja -välineisiin voi vaikuttaa (8,9), arvostamme osaamistamme (8,4) ja yhteistyö sekä asiakkaiden (8,2) että työkavereiden (8,2) kanssa toimii hyvin.

Lisäksi meillä koetaan, että tukea ammatilliseen kehittymiseen saa riittävästi (8,4), mutta ehkäpä upein asia on, että mielestämme Timehousessa on hyvä olla (8,9).

Asioita, joihin kyselyn perusteella haluamme panostaa, ovat työnohjaus (7,5), työtavoitteiden ja -tehtävien kommunikointi (7,3) ja työajan riittävyys annettujen tehtävien suorittamiseen (7,3).

Haluatko tutustua kyselyyn tarkemmin?
🌐 Katso henkilöstökyselymme tulokset täältä!

Jaa artikkeli somessa

Keskustellaanko näistä tai muista, organisaatiollesi keskeisistä aiheista lisää?​

Tavoitat meidät myös somessa.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top