Kommentoi.com – luotettava työkalu projektien hallinnointiin ja työnkulun tehostamiseen!

Niin mikä on Kommentoi.com ja mihin tarkoitukseen sitä käytetään?

Kommentoi.com-palvelun idea syntyi alun perin vuonna 2002 ajatuksesta rakentaa omaan käyttöön työkalu, joka helpottaa erilaisten dokumenttien kommentointia ja hyväksymistä sekä selkiyttää vastuukysymyksiä ja vähentää versionhallintaan liittyviä ongelmia.

Hyvin moni muistanee tai tietänee, minkälaista materiaalien tai dokumenttien kommentointi esimerkiksi sähköpostiketjussa on silloin, kun kommentoijia tai osallistujia on paljon. Lopputulos on yleensä se, että kukaan ei enää tiedä mitä muut ovat sanoneet ja mistä versiosta ylipäänsä on edes kysymys. Kommentoi.com-työkalu kehitettiin olemaan erotuomari ja sihteeri kommentoinnissa ja hyväksymisessä. Palvelu tehostaa työnkulkua siten, että projektipäällikkö pystyy asettamaan selkeät aikarajat kommentoinnin päättymiselle sekä sille, kuka voi ylipäänsä kommentoida materiaaleja ja milloin ja kuka on projektissa vain tiedonsaaja. Lisäksi versionhallintaan liittyvistä ongelmista ei tarvinnut enää olla huolissaan, kun yhdellä kommentointikierroksella on varmasti aina oikea versio kommentoitavana ja hyväksyttävänä.

Nyt, 20 vuotta myöhemmin, Kommentoi.com-palvelu on käytössä sadoilla asiakkailla useissa eri maissa. Palvelu koetaan vielä tänä päivänäkin työnkulun tehostamisessa erittäin tarpeelliseksi. Ja sitä se on. Kaikessa rehellisyydessään palvelu on hyvä, simppeli ja helppo käyttää – näin asiakkaamme sitä kommentoivat!

Helmikuun asiakastyytyväisyyskysely

Toteutimme helmikuun loppupuolella asiakastyytyväisyyskyselyn Kommentoi.com-palvelusta projektipäälliköille ja vastauksia tuli paljon – kiitos kaikille osallistujille! 

Saimme kyselystä erittäin hyvää käytännön kokemukseen pohjautuvaa tietoa palvelun toimivuudesta sekä mielenkiintoisia jatkokehitysajatuksia.

Yli 80% vastanneista oli sitä mieltä, että palvelu parantaa projektinhallintaa ja työnkulkua sekä selkiyttää projektin vastuukysymyksiä. Vastanneista yli 80% myös suosittelee palvelua! Kyselyssä tuli esille luonnollisesti myös kehitystarpeita. Esimerkiksi visuaalisuuteen toivottiin päivitystä sekä käyttöliittymään pieniä parannuksia. Olemme noteeranneet nämä kehitystoiveet ja jatkamme Kommentoi.com-palvelun kehitystä vieläkin paremmaksi ja selkeämmäksi kokonaisuudeksi.

Jos haluat kuulla palvelusta lisää, ota yhteyttä:

info@timehouse.fi


Tarjouskampanja Kommentoi.comiin

Tarjoamme uusille asiakkaille palvelun avausmaksun veloituksetta (arvo 175 €) toukokuun loppuun asti. Palvelusta on mahdollista saada myös ilmainen kahden viikon koekäyttöjakso!

Jaa artikkeli somessa

Selvitä miten voimme tuottaa hyötyä sinulle.

Tavoitat meidät myös somessa.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top