shutterstock_1675260034_seo.jpg

SEO

Tarjoamme teknisen hakukoneoptimoinnin ja sisältöstrategian SEO-palveluja sekä konsultointina että teknisenä toteutuksena.

Strateginen SEO-kumppani

yrityksille ja sisällöntuottajille 

Ohjelmistokehittäjinä ja teknologia-asiantuntijoina olemme hyvä strateginen kumppani sinulle, joka haluat päivittää SEO-strategiasi vastaamaan nykypäivän digitaalisten sisältöjen ja palvelujen vaatimuksia. 
Teknisen hakukoneoptimoinnin lisäksi voimme auttaa sinua sovittamaan SEO-strategiasi myös muihin liiketoiminnan tavoitteisiisi.
Strategisena kumppaninamme saat ajantasaisia SEO-neuvoja, jotka ovat linjassa uusimman teknologian kanssa, sekä tukevat sinua markkinoinnin tavoitteiden saavuttamisessa. 

SEO-konsulttinne

Timehousen hakukoneoptimoinnin johtajana toimii Kayleigh Töyrä, jolla on vuosien kokemus hakukoneoptimoinnista ja SEO-konsultoinnista.
Kayleigh työskenteli viimeiset 5 vuotta Bristolissa perustajaosakkaana SEO-konsulttiyrityksessä, joka listattiin Deloitte’s UK Technology Fast 50 -listalle.
Kayleigh luopui omistuksestaan keväällä 2020 palatakseen takaisin kotimaahansa Suomeen ja on työskennellyt Timehousessa elokuusta 2020 lähtien.

Kayleigh Töyrä
SEO Konsultti

kayleigh.toyra@timehouse.fi

+358 466 395 533

Timehouse - SEO osaamisemme

Tekninen hakukoneoptimointi on sivuston teknisen toteutuksen kehittämistä käyttäjäystävällisemmäksi. Oikeanlainen arkkitehtuuri sivustolla ohjaa käyttäjää ja samalla tukee SEO-strategiaa.

 

Timehousen ratkaisuissa noudatetaan aina hakukoneoptimoinnin parhaimpia käytäntöjä, mutta tarvittaessa pystymme operoimaan myös muiden tekemien järjestelmien ja sovellusten päällä. 

 

Verkkovitaalit ovat tärkeä osa modernia hakukoneoptimointia. Nopeus ja helppokäyttöisyys ovat yhteisiä tavoitteita sekä sivuston omistajille että hakukoneille.

 

Hyvä hakukoneoptimointi teknisestä näkökulmasta tarkoittaa selkeän koodin käyttämistä, oikeiden teknisten ratkaisujen valitsemista sekä hyvää sisäänrakennettua käyttäjäkokemusta. 

Tekninen SEO 

SEO ja digitaaliset palvelut

Digitaaliset palvelut ja tuotteet, kuten tietopankit ja erilaiset maksumuurien takana olevat palvelut, ovat erinomainen tapa tavoittaa tehokkaasti kohdeyleisösi. 

 

Laadukkaasti toteutettujen digitaalisten palvelujen ja ratkaisujen tarkoittaa tasaista käyttäjä- ja kävijävirtaa sivustollasi. Sinun on huolehdittava käyttäjistä, niin uusista kuin vanhoista ja luotava selkeä käyttäjä- ja myyntipolku sivustollasi. 

 

Autamme sinua varmistamaan, että asiakaskokemuksesi pysyy yhtenäisenä ja laadukkaana. 

Saavutettava ja hyvä käyttäjäkokemus

Yksi keskeisimmistä asioista, joka liittyy kaikkiin SEO-projekteihimme, on käyttökokemuksen vahvuus. 

UX (käyttäjäkokemus) on SEO:lle välttämätön. 

Olemme ylpeitä siitä, että pystymme luomaan sellaisia teknisiä ratkaisuja, jotka palvelevat ensisijaisesti käyttäjäänsä. Toisin sanoen käyttäjäkokemus on valmiiksi huomioitu ratkaisuissamme. 

 

Voimme auttaa myös käyttäjätestauksessa sekä käyttäjäpolun kartoittamisessa. 

Hakukoneoptimoitu sisältö

Laadukas sisältö auttaa verkkosivustoa löytymään hakukoneista, mutta onko sisältösi laadukasta? 

 

Hakusanojen tutkimus ja analyysi on välttämätöntä sisältöstrategiallesi.

 

Sisältöstrategiaan on hyvä ottaa avuksi asiantuntevaa osaamista, jolla varmistetaan että hakutulos ja hakutarkoitus kohtaavat toisensa,
ja vieläpä oikealla hetkellä! 

SEO ja verkkokauppa

Verkkokauppa on yhä keskeisemmässä roolissa eri toimialoilla. 

 

Halusitpa sitten investoida omaan digitaaliseen alustaan, jossa voit helposti mainostaa ja markkinoida tuotteitasi ja palveluitasi tai tarjota vaihtoehtoja myymiseen, me autamme sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen hakukoneoptimoinnissa.  

 

Jäsennelty data, sisäinen linkittäminen sekä tehokas sisältöstrategia takaavat parhaan mahdollisen näkyvyyden hakukoneille.  

Timehouse - SEO palvelumme

SeekerShootHiRes (412 of 420).jpg

SEO-auditointi

Kutsu SEO-tiimimme tarkastamaan sivustosi hakukonenäkyvyys.

SEO-auditoinnista saat konkreettisia neuvoja sekä parannusehdotuksia niistä asioista, joilla lisäät nettisivujesi hakukoneystävällisyyttä. 

Luovutamme auditoinnin sisäiselle tiimillenne toteutettavaksi tai halutessanne voitte antaa meidän tehdä tarvittavat SEO-toimenpiteet.

Auditointi sisältää :

Teknisen hakukoneoptimoinnin suositukset

Sisällön tarkastuksen

Linkkien tarkastuksen

Verkkokaupan parannukset sekä datan auditointi (jos tarvitaan)

Esimerkkejä auditointitasoista:

Suppeat sivustot, kevyet verkkokaupparatkaisut yksinkertaisilla maksuominaisuuksilla.

Light

Laajat verkkosivustot tai verkkokaupat, monikieliset sivustot.

Pro

Keskisuuret verkkokaupat ja sivustot,  joissa taustajärjestelmän ominaisuuksia,
esim. jäsensivut, yhdistykset yms.

Medium

SeekerShootHiRes (100 of 420).jpg

Voimme työskennellä joustavasti SEO-konsultteina joko yksittäisissä projekteissa tai pidempiaikaisena yhteistyökumppanina. Tarjoamme myös kertaluonteista tukea sekä koulutuksia yrityksenne oman SEO-osaamisen kehittämiseen.

Esimerkkikoulutuksia:

Miten teet verkkokaupastasi SEO-ystävällisen?

Mitä kehittäjien on tiedettävä verkkosivustojen hakukoneoptimoinnista? 

SEO-konsultointi ja -koulutus

SeekerShootHiRes (84 of 420).jpg

SEO uusien teknisten ympäristöjen käyttöönotossa

Onko edessä uuden verkkokaupan tai -sovelluksen käyttöönotto, tuleeko verkkosivustonne rakenteeseen muutoksia?
Uusien sovellusten käyttöönotto ja muutokset sivurakenteissa ovat kriittisiä hakukonenäkyvyyden kannalta. Onnistunut julkaisu edellyttää esimerkiksi sivuston uudelleenohjauksista ja URL-arkkitehtuurista huolehtimista.
Teknisinä kumppanina ymmärrämme uusien järjestelmien käyttöönoton haasteet ja olemme mukana varmistamassa, ettet menetä hakuliikennettä silloinkaan, kun otat käyttöön uuden verkkotunnuksen, verkkosivuston tai teknisen alustan.
Ole yhteydessä jo tänään, niin laitetaan yrityksenne
näkyvyysasiat yhdessä kuntoon!

Jätä yhteystietosi,
niin otamme sinuun yhteyttä!

 

TIMEHOUSE OY   I   Köydenpunojankatu 8   I   00180 Helsinki   I   Puh. +358 20 749 1449   I   Sähköposti: info@timehouse.fi